metsässä on pimeää

2010/02/22

Tulin Perjantaina tosiaan Länsi-Suomeen päin Pomarkkuun, jossa porukat asuu tällä hetkellä. Illan ohjelmistoon kuului vanhojen luokkalaisteni Wanhojen tanssit ja sunnuntaina saatoin Niklaksen juna-asemalle, mutta sitä ennen ehdittiin kahvittelemaan Emman kanssa. Emma tuli vielä loppuillasta meille ja kuunneltiin punkkia ja puhuttiin taukoamatta kaikesta.
Vielä kun Porissa tarkistettiin Sokoksen meikkiosaston alelaareja niin kahmaisin mukaani joitakin Nivean meikkivoide näytteitä, jotta on sitten jotain millä pisamia sun muita ihovirheitä peittää ennen kuin ostan uuden ja hienon.
Emma myös suositteli minulle todella paljon wet'n'wildin mega eyes luomiväripalettia. Joka mielestäni oli niin kompaktissa ja kivassa paketissa, että ostin sitten (3,90€) ja vihreitä sävyjä minulla ei pahemmin olekkaan, joten olin ihan ok ostokseni kanssa.
Täällä metsän keskellä on niin huono valaistus, että alla oleva kuva ei anna oikeutta väreille sen kummemmin.
Mutta itse olin iloisesti yllättynyt kuinka hyviä wet'n'wildin luomivärit ovatkaan. Eivät varise ja hyvällä siveltimellä saa näkymäänkin kunnolla. Ei siis mitään häivähdystä sävystä jää luomelle, mitä odotin. Is fine. Mutta taidan yhä kuitenkin uskollisesti ostella Make Up Storen, MACin ja Goshin luomivärejä jatkossa.

Kunnollisempaa merkintää heti kun palaan taas Helsinkiin.

I'm visting my Family in western finland since friday. Had great time with one of my best friends, Emma during Sunday evening and she told me to buy this wet'n'wild's eyeshadow so i tried it on this morning. The lightning is so bad in my room over here that the picture doesn't really do justice for it, but i'm satisfied with the product.

2 comments

  1. Wet n' Wild is popular here too and found in most drug stores <----I sound like an informercial?

    But yeah, they're cheap but they're not too bad. P.S. You wearing falsies?

    ReplyDelete
  2. Joo itsekin yllätyin kuinka hyviä wet'n'wildin luomivärit on. Ei pitäisi tuomita heti hinnan tai merkin perusteella :D

    ReplyDelete