metsässä on pimeää

2010/02/22

Tulin Perjantaina tosiaan Länsi-Suomeen päin Pomarkkuun, jossa porukat asuu tällä hetkellä. Illan ohjelmistoon kuului vanhojen luokkalaisteni Wanhojen tanssit ja sunnuntaina saatoin Niklaksen juna-asemalle, mutta sitä ennen ehdittiin kahvittelemaan Emman kanssa. Emma tuli vielä loppuillasta meille ja kuunneltiin punkkia ja puhuttiin taukoamatta kaikesta.
Vielä kun Porissa tarkistettiin Sokoksen meikkiosaston alelaareja niin kahmaisin mukaani joitakin Nivean meikkivoide näytteitä, jotta on sitten jotain millä pisamia sun muita ihovirheitä peittää ennen kuin ostan uuden ja hienon.
Emma myös suositteli minulle todella paljon wet'n'wildin mega eyes luomiväripalettia. Joka mielestäni oli niin kompaktissa ja kivassa paketissa, että ostin sitten (3,90€) ja vihreitä sävyjä minulla ei pahemmin olekkaan, joten olin ihan ok ostokseni kanssa.
Täällä metsän keskellä on niin huono valaistus, että alla oleva kuva ei anna oikeutta väreille sen kummemmin.
Mutta itse olin iloisesti yllättynyt kuinka hyviä wet'n'wildin luomivärit ovatkaan. Eivät varise ja hyvällä siveltimellä saa näkymäänkin kunnolla. Ei siis mitään häivähdystä sävystä jää luomelle, mitä odotin. Is fine. Mutta taidan yhä kuitenkin uskollisesti ostella Make Up Storen, MACin ja Goshin luomivärejä jatkossa.

Kunnollisempaa merkintää heti kun palaan taas Helsinkiin.

I'm visting my Family in western finland since friday. Had great time with one of my best friends, Emma during Sunday evening and she told me to buy this wet'n'wild's eyeshadow so i tried it on this morning. The lightning is so bad in my room over here that the picture doesn't really do justice for it, but i'm satisfied with the product.

mac spring color forecast

2010/02/19


I'm just so in love with these MAC colors for the spring. I'm posting this because I just watched the video in a dark room with full screen option. It was enough effective for me to make an entry and besides the whole day that i've been alone in this apartment, i've been checking make up tutorials and reading my books about that stuff. I don't know, i'm just on the mood (very passionately) that now I want to learn more about doing my make up and that stuff in general. Like I have a nice collection of brushes and other things why not actually learning what kind of magic i can make with them all!

liimaa tukkaa ja martin

2010/02/16


Leikkasin itselleni suoran otsiksen jokunen viikko sitten. Kynsisaksin korjailin siihen ties minkälaista hapsua, epätasainen ja vino kun oli. Sitäpaitsi ei mitenkään imarrellut kasvonpiirteitänikään. Eilen kun odottelin koulun alkua kello kahteen oli hiukan luppoaikaa, joten otin pari kuvaa huomatessani miten otsis oli omin voimin saanut itsensä uuteen uskoon!


Toisenlaisia uutisia sitten. Minä, vakaumuksellinen kertakäyttöripsiliimatuubien (!?) hamstraaja päädyin vihdoinkin ostamaan kestoliimaa! MACin liima maksoi 6,50€ ja myyjä vakuutteli, että on sitten niin markkinoiden parasta. Täytyy kyllä sanoa, että nyt pari päivää liimaa testanneena.. hintalaatu-suhde on täydellinen. Tekoripsien laitto on laittautuessa nopeampaa ja hurjimmassakin tuulessa tunnen miten tekoripset ovat kuin omat.


Nyt alan joko tekemään matikan tehtäviä tai.. lueskelen lisää Martin Pagen Kuinka minusta tuli tyhmä -kirjaa. Noin runsas tunti sitten sain aikaiseksi hankittua kirjastokortin Helsinkiiin ja koulun velvoittaminen teosten ohella kahmaisin yhden Pagen kirjan mukaani myös sillä jokunen viikko sitten lukemani Maailmanloppuihin tottuu oli makee.


Cut my bangs again! Bought new fake-eyelash clue by MAC with 6,50€ and i have to agree with the store clerk, this product is amazing for the price. And now I will take my math book and sink with it... orrrr... i'll keep up reading Martin Page's How I Became Stupid. See, I just got my library card to Helsinki pretty much only an hour ago. And along my school duties I wanted to pick up another novel by Page as I was so astonished by his Getting used to the world’s ending -novel.

chinese n cakes

2010/02/15Lauantaina käytiin Niklaksen kanssa tsekkaamassa Lasipalatsin aukion Kiinalainen uusivuosi -tarjonta. Lähinnä syötiin parit taikinanyytit ennen kuin lähdettiin Töölönlahdelle katsomaan ilotulitteita puoli seitsemän, sanomatalon lasiseinien läpi kylläkin.


Sunnuntain ystävänpäivä suunnitelmat olivatkin sitten toiset. Mentiin erottajalle kakkugalleriaan nauttimaan 11 eken buffetista, jossa sai syödä niin paljon kakkuja kuin jaksoi. En saanut itseeni neljää enempää mahdutettua ja en tiedä söikö Niklaks viisi, kuusi vai seitsemän... Kuitenkin, olo oli kuin kymmenvuotiaalla kakkuja syödessä. Tätä spesiaalimpaa ystävänpäivää ei olekkaan tullut vietettyä.


Happy Valentine's

Loppuun vielä kämäistä kännykkäkuvaa vaihteeksi peilin kautta.


On Saturday, Niklas and I went to check the Chinese New Year event at Lasipalatsin aukio. Mainly we just spent our money on dumplings until leaving to Töölönlahti to see the fireworks. On Sunday then, we went to the 11€ buffet at erottaja's kakkugalleria (cake gallerie). So we were able to eat as many cakes as possible. I was done with 4 and i'm not sure did Niklas eat 5,6 or 7. However, I felt like a ten year old. And in the end it was very special valentine's day for me (and to the end of this entry i just added a random cellphone camwhoring pic)

19692010 McQueen

2010/02/12

the last tweet by McQueen February 7, 12.40 PM

HELLS ANGLES & PROLIFIC DEAMONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lee Alexander McQueen löydettiin kuolleena eilisaamuna. Minulla oli aivan toisenlaista merkintää sunnitteilla, mutta en saa mielenrauhaa jos en jotenkin kommentoi tätä asiaa. Uutisvideot ja erinäiset artikkelit kommentteineen kertovat jo faktat ja luovat omituisen, käsin kosketeltavan tunnelman. McQueenin historiikkiin sen kummoisemmin puuttumatta tyydyn postaaman kuvan kolmesta lempiasukokonaisuudesta kevään 2010 RTW showsta.

What a terrible, tragic waste -Katherine Hamnett

Minulle McQueen ehti kasvaa parin viime vuoden aikana suosikikseni muotisuunnittelijoiden kohdalla. Todellakin yksi mahtavimmista ja monipuolisimmista suunnittelijoista, joka puhalsi hengen niin herkkiin, synkkiin ja omintakeisiin teoksiin. Yhdyn Tim Blanksin sanoihin style.comin artikkelissa McQueenin kuolemasta. "The news that Alexander McQueen has killed himself is particularly devastating because it always felt to me like he’d be the last man standing."

I can't believe i'm posting about this. I had different plans for my next post, but i'm incapable of writing one if i don't react to the news of McQueen's death somehow. The internet is already full of videos and articles within their comments to tell the facts and history of McQueen. I just want to include my three favorite outfits by him from the Spring 2010 RTW show with this entry. During the last two years McQueen had became my most favorite fashion designer. Turly a brilliant and most versatile designer who put the magic in so delicate, dark and original work. I agree with Tim Blank's words on his style.com article. "...it always felt to me like he'd be the last man standing.

Blenda 2010.02

2010/02/09


gggal.tumbrl

atooppista

Aikaisemmissa postauksissa ehdin nurista tammikuun alussa sitä kun terveysasemalla kielsivät minulta meikkaamisen. Sen kummemmin en tothtinut iho-ongelmastani avautumaan, mutta sain kommentissa kuitenkin lisäkysymyksiä tähän liittyen ja lupasin tehdä oman postauksen.

Eli oma ihoni on ensinnäkin suht normaali, mutta talviaikaan kuivuu helpommin. Minulla ei aikaisemmin ole ollut ongelmaa sen kanssa, mutta marraskuun puolessa välissä ensin silmäni turposivat ja minulla oli alituiseen silmäpussit, jotka olivat ihan uutta minulle. Lopulta naamaani ilmestyi punaisia laaja-alaisia läiskiä. Joulukuussa käsivarteni ja selkäni olivatkin sitten jo näitä punaisia läiskiä täynnä kera arpien, jotka tulivat siitä kun raavin itseäni nukkuessa.
Siinä vaiheessa kun bepanthen ei enää auttanut ja läiskät alkoivat jo kuumottaa suht kivuliaasti menin vihdoin terveysasemalle, jossa ensin epäiltiin meikkiallergiaa, joten siksi käytin parisen viikkoa pelkkää ripsaria.

Tammikuun lopussa oli sitten vihdoin lääkärille aika ja sain antibioottikuurin, kutinaan jotain pillereitä ja kasvoille sekä vartalolle omat rasvansa + orionin, joku perus hajusteeton ihovoide.
Tällä hetkellä enää odotan, että viimeisetkin arvet katoaisivat. Läiskät ovat jo tiessään ja kasvoni palautuivat normaaleiksi parissa päivässä. Todellakin suosittelen tuota Apolarin rasvaa kasvojen ihottumaan. Taitaa saada vain reseptillä, mutta itse jätän sitä kuitenkin säästöön jos jotain outoa naaman punotusta joskus ilmenee. Auttaa aikas äkkiä.
Toivottavasti tästä postauksesta oli jollekulle hyötyä, jolla on mahdollisesti vastaavaa ollut. Tosiaan itselläni stressi ja talvi pukkasivat atooppista ihottumaa ilmoille hiukan rajummin kuin mitä olisin olettanut.

In this entry i'm talking about my skin and some problems i had with it since november. I'm sorry for being too lazy to translate it this time.

flap flap eyelashes

2010/02/05Näin Viiviä keskiviikkona. Aikataulusta puolisen tuntia myöhässä. Kummankin juna ja ratikka kun oli rutkasti myöhässä. Lumikinokset sais jo hieman sulaa edes julkisen liikenteen tieltä. Lopulta kuitenkin päästiin kiertämään liikkeitä ja enimmäkseen hypisteltiin vain sitä sun tätä kankaan palaa. Blippossa ihastuttiin kuollaksemme kuvassakin näkyviin jäätelöpuikkopehmoihin. Hintaa on kaiketi 21€ suurinpiirtein, mutta ehkä joskus hankin tuon vihreän itselleni. Ah, turhuus! Ostoksien puolesta hankein ihan vaan kuvaa tarvitsemattoman dödön, jonka jälkeen saatoin Viivin takaisin steissille. ☆
Toissapäivänä postiluukusta putosi myös pari pakettia tekoripsiä. Budjettini on suhteellisen tiukka juuri nyt mutta näiden kokonaishinta posteineen oli 5 dollaria (eBay) joten ajattelin nyt jotakin hankkia itselleni vaihtelun vuoksi. Ripsiä kun olisin tarvinnut lisää kuitenkin piakoin.

I spent some time with Viivi on Wednesday.Both of us was late because of the huge amount of snow in Helsinki the buses and such can't stay in schedule. Shame. However at Blippo we found these adorable ice cream plushies. I want the green one so bad. Maybe someday.. In other news, i just received some fake eyelashes that i had ordered with 5USD from eBay. Those will be handy!

hiromi hosoi

2010/02/02From Romihi's blog. She looks adorable in that wig. I'm such a loser when it comes to cute girls in this kinda haircuts...