decodays

2011/01/05

Vuosi on alkanut ihan kivasti. Oon opiskellu biologiaa ahkerasti, eli jes saanut aikaseksi jotain hyödyllistä ja nähnyt ihmisiä. Eilen pidettiin Niklaksen, Artun ja Parisin kanssa teetuokio Artulla ~ was fun^^. Maanantaina Tuomas sai postista tilaamansa Crean kynsikoristeet ja mentiin sitten shoppailemaan kynsilakkoja ja muita tarpeellisia juttuja, sillä illemmasta teinkin sitten Tuomakselle akryylikynnet. Rupesi olemaan kuitenkin niin myöhä, että päätettiin jatkaa tiistaina koristelujen kanssa ja siinä vierähti pari tuntia. Tuomas varmaan blogaa kynsistään ajallaan enemmän, mutta tällästä jälkeä kuitenkin saatiin aikaan~!Glitterinä käytettiin random Malavan kynsilakan lisäksi Make Up Storen Hologram glitteriä, niin saatiin glitterin puolesta runsaampi lopputulos.
Nyt lähden keskustaan ! Käymään tullis ja alessa mahdollisesti.

The New Year has begun just wonderfully. I've been active with my school homeworks even though I still have a holiday left a lot and deadlines are far. Anyway, during monday I met with Tuomas and shopped some nail polished because by the evening I made acrylic nails for him. We had to continue decorating on tuesday because it would take some time and well we finished within two hours. Here's how the nails ended up~!

8 comments

 1. Noi kynnet on ihan törkeen upeat! Iha tulee himo itekki väsätä jotku kynnet mut eipä oo taitoja tai välineitä. ; _ ; Pitäis varmaa vaan hankkia välineet ja opetella... Suomi kyl tarttis jonku kynsisalongin jossa noin extremejä kynsiä väsättäisiin eikä vaan niitä iänikuisia ranskalaisia manikyyrejä!

  ReplyDelete
 2. Aaa noi kynnet on niin ihanat! Suomessa tosiaan olis hyvä olla joku paikka , missä noita vois saada. Paitsi toisaalta, sitten jos monella olisi tontapaiset kynnet, ne ei olis niin persoonalliset..
  Oliko ne sun kynsijutut kalliita?
  Ja muuten, tällee btw, onko biologian opiskelu haastavaa? No, oli tai ei, onnea opiskeluille :---)

  ReplyDelete
 3. Selma, hihi kiitos <3 Kyllä suomessa varmaan jo on kynsisalonkeja, joissa tehdään niitä ns. extriimimpiä kynsiäkin, mutta yleisesti ottaen asiakkaat haluaa kuitenkin enemmistö niitä perus manikyyrejä =( Ehkä tämä ala vielä suomessakin sitten joskus kehittyy :DD

  Hyttyskä, kiitos kiitos <3! Suomessa tosiaan varmaan joissain paikoissa ehkä ostaan tuollaisia kynsiä tehdä, mutta kun kysyntä ei ole hääppöinen =/ Enkä siltikään usko, että kynsien persoonallisuus katoaisi vaikka kadulla tulisikin pari hurjemman koristelun omaavaa kynsiparia vastaan :_D
  En oikeen osaa sanoa hinnasta kun yks tuttu kosmetologi avusti aika paljon niissä tavaroissa. Kun nuo aineet loppuu niin sitten ostan itse ja osaan kertoa paremmin.
  ja lukion bilsan kakkoskurssista ihan kyse ja imo se on haastava xD

  ReplyDelete
 4. Voisitko tehdä tutoriaalin sun arkimeikistä? =]

  ReplyDelete
 5. vitsit miten makeet ja hienot kynnet :)

  ReplyDelete
 6. Heissan. Nätit kynnet ja kaikkea. Kerron tarinan sulle.

  Olin kerran tupakalla koulun edessä, ihmisiä vaelteli sisään ja ulos koulusta. Sitten paikalle ilmestyy nainen, joka kiinnittää katseeni. Ja kappas kappas, tämä nainen on sinä! Eli siis pointtina on se, että oot tajuttoman kaunis ja silmäänpistävä, positiivisella tavalla. Keep it up!

  ReplyDelete
 7. Riina, kiitos <3

  Anonyymi, voin toki ^^

  tinja, kiiitosz <3

  Tinja, tarkottaako tää että ollaan samassa koulussa =O coolz.
  mut joo, kiitos hirmuisesti kommentistasi!!

  ReplyDelete