2011/06/26

dailymakeup + videos

Tarpeeksi kauan jonoteltuani sain ostettua iPad 2 itselleni (synttäri ja valmistujaislahja kombinaatio). HD video kuvaahan sillä ilmeisesti saa otettua. Päätin sitten kuvata videon jossa näkyy arkimeikkini, kun sitä joku kerran pyysi. Oma läppärini vain on sen verran vanha jo, ettei tuo HD oikein sillä pyöri, joten videon muokkaamiseen menikin suhteellisen kauan ja formaatti ongelmien vuoksi myöskään laatu ei lopputuloksessakaan ole paras mahdollinen. Päätin nyt kuitenkin blogiani tällä tavoin piristää!

After all the problems I had with my brand new iPad2 and dead old laptop I have succeeded to upload my "dailymakeup" video to youtube as requested some time ago. Here you go.Products used on this look:
Foundation: Make Up Forever Face & Body 38, MAC Select Cover-Up
Concealer: Make Up Store Cover All Mix red pencil, Dior Skinflash
Powder: Shiseido The Makeup Loose Powder
Eyeshadows: Dior Earth Reflection 609, MAC Gesso, KATE Reflect Mirror Eyes BR-2
Eyebrows: Cosmagic Lock On Brow Light Brown 02
Eyeliner: Rimmel 100% Black
Mascara: Luminelle Ultra Volume Mascara
Lips: MAC Liberty of London Peachstock and Frankly Fresh
Cheeks: MAC Liberty of London Shell Pearl Beauty Powder

Music: ELEKTEL - Planet Airways STARSPEEDER3000Loppuun vielä kolme miniklippiä, jotka olen aikanaan meikkaamisen ohessa tehnyt. Mielestäni en niitä blogiin ole koskaan postannut.

And here's a few miniclips that i've edited earlier but never posted on this blog.

Ja ihan lopuksi vielä VLOG numero 4. In finnish only (sorry!). Ensikerralla ihan vain merkintää kuvien kera. kraakraa. Meikkivideoita ajattelin ehkä tulevaisuudessa postata lisää, mutta mitä mieltä olette pitäisikö vlogeja laittaa myös enemmän jatkossa?

flickr

www.flickr.com

lookbook