electric blue New Year's Eve makeup video tutorial

2011/12/29

Joululomani kesti sen kolme päivää, jotka ehdin viettää Porin suunnilla. Tapaninpäivänä lähdin sähköttömästä talosta ja tästä kuitenkin aasinsilta sähkön sävyiseen siniseen, jota käytin meikissä, jonka sain eilen tehtyä kun pääsin töistä hieman aikaisemmin niin, että auringonvalo vielä paistoi ikkunasta.

Back at Helsinki! I had some extra time after work yesterday so here's the look I did.

Meikki, jonka ajattelin sopivan vuoden vaihtumiseen. Mixing liqudia onnistuin jälleen kerran sujauttamaan tähänkin meikkiin. Make Up Storelle promoa jälleen kerran, pitäisi ehkä alkaa testata toisten merkkien vastaavia litkuja.

This is the look that I think would be suitable for the New Year's Eve. Once again I am using the mixing liquid here so a bit of a promotion for make up store again.. I really should try using some other company's liquids of the same purpose. 


EYEBROWS
H&M Eyeliner Hot Brown

EYES and CHEEKS
Beauties Factory 120 palette
Urban Decay Primer Potion
Make Up Store Mixing Liquid
Make Up Store Universe Glitter
Rimmel Exaggerate black eyeliner

LIPS
Helena Rubinstein Sparkling Lavender 54


Videolla näätte lookin tumma peruukki päässä, mutta videon kuvaamisen jälkeen tulin itse toisiin ajatuksiin ja koin, että oma lyhyt blondi hius olisi jopa parempi tässä kohtaa. Hiuksiin olisi sopinut vielä varmasti glitterkin, jos olisin ollut menossa oikeasti ulos eilen enkä suihkuun meikin jälkeen.

In the video I am wearing the dark wig but after filming I started thinking that maybe the look would be actually better with my own blonde hair. Some glitter would have been perfect to add to the hair if I were to go somewhere other place than shower after finishing taking photos.

8 comments

 1. amazing as always ! viititkö kertoo mitä biisiä/biisejä käytit tässä? :>

  ReplyDelete
 2. Alussa ja lopussa soi hieman Lalo Schifrinin Rapaz de bem, muuten taustalla soi Nullsleepin Her Lazer Light Eyes. Youtuben tiedoissa nuo lukikin, mutta pitää varmaan jatkossa laittaa myös blogitekstiin.
  Ja kiitos lotta jälleen ^^

  ReplyDelete
 3. En halua olla nyt mitenkään inhottavan anonyymin kuuloinen, mutta pikkasen menee ehkä tutoriaaliesi merkitys itseni ohitse.
  Meikkisi kun ovat aika "käyttökelvottomia" ja vaikka suuntana olisikin jokin paratiisilintujen drag-paraati niin poskille glitterin liimaaminen ja värikkään silmämeikin levitys ympäri naamaa on aika simppeli operaatio johon harva tuskin tutoa tarttee. :o

  ReplyDelete
 4. rakastan sitä miten ennakkoluulottomasti käytät eri värejä meikeissä ♥

  ReplyDelete
 5. Kaipaisit vähän harjoitusta vielä noissa meikkihommissa. En tiedä ovatko jotkut tuotteet huonoja vai oletko huolimaton, mutta monet sun meikeistä näyttää hätäsesti hutaistuilta joka ei näytä yhtään hyvältä varsinkin kun meikki on noin näyttävä ja värikäs. Suttuinen meikki ei näytä hyvältä vaikka olis kuinka kauniita värejä ja blingejä.

  ReplyDelete
 6. Kiitos kritiikistä! Näin amatöörinä korkeintaan inspiroin muita, en koe tekeväni opetusmateriaalia. Toivon tässä itsekin harjoituksen kautta tulevani paremmaksi =)

  ReplyDelete
 7. Anteeksi anonyymiteettini, mutta en omista blogia (ainut maailmassa?) mutta haluaisin silti sanoa pari asiaa. Olet erittäin kaunis, meikittä tai meikillä, kaunis nainen. Olen myös huomannut saman kuin ed. anon. että kovin suttuisia ovat meikkisi, mutta vastauksesi siihen sai mielipiteeni melkein katoamaan. :) U got my point? :)
  Ja sitten vielä haluaisin kysyä sitä, että koska teet niin ûberräiskyviä meikkejä+tutoriaaleja, niin noinko sä liikut kadulla/koulussa/töissä yms. vai onko se vaan sinulle rakas ajanviete toi meikkaaminen? :)
  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle toivoo Milla.

  ReplyDelete
 8. Kiitän ja hyvät uudenvuodet myös sulle :)! Aika usein kyllä baarissa/klubilla olen kyseisissä meikeissä tai kavereiden kanssa järkätyissä teemabileissä/illanistujaisissa. Töihin tai kouluun en meikkaisi arkena näin. Aika harvoin shoppailun merkeissä tulee näin laittauduttua, lähikaupassa saatan poiketa jos meikki on naamalla. Meikit ja videoiden muokkaus on kyllä itselle mukavaa ajanvietettä ja kumpikin aihealue sellainen joista haluaisin oppia lisää ja lisää.

  ReplyDelete