2012/01/18

Tyttöjen salaatti


Pidettiin ensikertaa eilen oikeen koskaan ihan sovitusti "Tyttöjen salaatti" -eli vain naissukupuolen edustajat saivat osallistua yhteiseen hengailuun kun niin usein on mukana myös poikia, vaikka siinä mitään vikaa ole, mutta joskus kaipaa pelkkää estrogeenin voimaa? Oli super ihanaa ja mentiin Svenska Teateriin syömään salaatit. Jonka jälkeen otettiin jokunen kuva ja illan päätteeksi vielä nnakkoäänestettiin presidentin vaaleissakin.

Had "A Girls' Salad" -lunch yesterday with just my girlfirends. Usually there's always some guys with us so we wanted to hang out with just us girls for once. Had so much fun, went to eat salads at Svenska Theatern and after that some photos and so on.


Alla Viivin blogista nappasin kuvan, jossa minä, viivi, tiina ja sini!
Photo from Viivi's blog in which are the all of us Viivi, I, Tiina and Sini.


Had so much fun lalalalalala.

Ja tässä on tämän päivän sijoitus frozn yogurt, jonka söin Kluuvissa. Ei nyt ollut erityisen hyvää mutta ainakin seura oli mukavaa kun nähtiin Samin kanssa ja puhuttiin galakseista ja sellaisesta.
And here's my today's frozn yogurt I had at Kluuvi. Wasn't really good but at least I had a good company, talked about our galaxy and the like with Sami.

flickr

www.flickr.com

lookbook