colors come to me

2012/03/12


 Nappasin Sinin blogista tuon kuvan kun ei ole illan muita kuvia sendinyt vielä mitään kautta, mutta eiköhän tuo ollut koko illan paras kuva ja aion tehdä reviewn noin 10-20 eri ihonhoitotuotteesta, joita olen koko tämän vuoden alkupuoliskon hamstrannut. Pidempi atopia postaus olisi tarkoitus skriivaa. Giveawayn lupasin tehdä. Meikkivideoita tulee taas lähiaikoina. Totuus on kuitenkin se, että vaikka tappavia työviikkoja ei ihan hetkeen ole tiedossa niin pitäisi hakea jonnekkin opiskelemaan ja tehdä jonnekkin ehkä jotain ennakkotehtäviäkin ja ne saattavat hieman viedä omaa aikaani tässä kuussa. Klaaqun haluan kuitenkin pitää hengissä.
Pieni inspiskuva kun si oux oli mallina minikotolle. Tänä keväänä haluan värejä ja valkoista ja puuterisävyjä vihdoinkin enkä vain mustaakin mustempaa.

Pari kommenttia joihin en ole huomannut vielä vastata niin
Anonymoys: "toivoisin sellaista, että tekisit esittelyn useimmiten käyttämistäsi meikeistä, esim. tässä postauksessa esiintyineistä tuotteista. kiinnoistaisi varsinkin tuo shiseidon puuteri: mistä olet ostanut sitä, pitääkö se hyvin meikin paikallaan etc?" -
Shiseidon puuteria ostin ihan stokkalta ja rakastan sitä aivan todella paljon. Kiitos postaus ideasta, toteutan tämän ja ylistän siinä puuteria sitten yksityiskohtaisemmin!
Anonymous: "Hei, toi peruukki näyttää niin kivalta että mua alkaa kiinostaa että mistä olet saanut...
Ja jos se on ebaysta niin millä hakusanalla tai myyjä oli kuka?"
Pinkage on peruukin merkki, officialin löydät googlella ja muita jälleenmyyjiä brändin nimellä ebaysta. Peruukista avauduin näissä kommenteissa.

Post a Comment