kevätt

2012/03/20

Olin Tuomaksen kanssa kevään ensimmäisellä ikkunashoppailulla, uhmasin varojeni vähyyttä ja tein pari pientä sijoitusta kevät/kesää varten. Yritän boikotoida mustaa väriä asuvalikoimissani nyt pari kuukautta. Yritän ostaa vaaleampia sävyjä kaappiin sillä mustaa väriä riittää niin pohjasävyksi että korostusväriksi jo monen kauden tarpeiksi.

Laukun kolmiulotteisilla muodoilla löysin Zarasta 25€. Ei ollut edes "näytillä" vaan jonkun perähyllyn päällä n. kahden päivän suuruisen pölykerroksen alla. Kengät ostin puoleenhintaan Helsinki10:n Topshop valikoimasta. Arvo 137€. Tuntuvat täydellisiltä jalassa. Omistan liian monta sellaista paria, jotka ennakoivat vaivaisenluita ja rakkoja, mutta jotka ovat liian ihania peittääkseen sen faktan. Jatkossa siis yritän hiukan ajatella jalkojen terveyttäkin ennen kuin ostan sen kaksi kokoa pienemmän koon kun ei isompaa oo. Paitsi jos on joku megahienokenkä.
Giveaway, Merenneitomeikki, Jotain muita meikkejä, tldr kaltainen juttu atopiasta/ihosta, kauneudenhoitotuote ostos postaus. Tulossa! Tällä hetkellä luen Jopolta lainaamaani Party Monsteria by James st. james ja yritän kerrata lukion ekan kurssin kemian kirjaa puolin ja toisin jatko-opiskelu pohdintojen että oman mielenkiinnon takia.
Bought that new bag from Zara (25€), shoes by Topshop (worth 137€ but got 50% discount). I will try my best not to buy too much black this spring/summer so that's why I started with some accessories like this to inspire me to get a powder white summer dress later. I have so many blogging ideas and try to get this thing updated soon again. Byenyan. Currently reading Party Monster by james st. james

2 comments

  1. Kengät on aivan ihanat ja laukku! Ja sinä niiin nätti! ...niinku aina :)

    ReplyDelete
  2. Heiheeei : D
    Mää oon se Iia eilen sieltä dtm:stä, mikäli yhtään enää muistat eilisen tapahtumia :'D
    Mut täytyy kyllä sanoa että oli ihan mahtavaa päästä oikeesti tapaamaan teikäläistä! En toki yhtään kuulosta kauheelta fanitytöltä :''D

    ReplyDelete