Oi elämäni huhti kooste!

2012/05/06

Dataan pahvilaatikoiden ympäröimänä lattialla tässä. Muutin vappuna, mutta myös juhlin vappuna ja istuin iltaa kavereiden kanssa töiden jälkeen aikalailla jokapäivä ennen nyt tätä autuasta tuplapalkkaista harmaata sunnuntaita sitten muuton. Eli en ole ihan ehtinyt tehdä mitään. Joten tässä nyt koostetta huhtikuun lopun aikaisesta oxygeenin haukkomisesta, josta kuvasarjassa nähtävät henkilöt ovat jo jakaneet ehkäpä jopa kattavammin minunkin elämästäni.

21.päivä oltiin menossa juhlistamaan Beven täysi-ikäisyyttä. Näin ihan ensin Tuomasta keskustassa ja ostin kauneimman kakun mitä k-marketista irtosi (kakkukeisari oli just sulkemassa, joten se mitä oli jäljellä oli elähtäneen näköstä ja vaan rumaa). Hengailtiin myöhemmin Alexilla ja kameroitiin Sinin kanssa. Myös Niklas liittyi seuraan.
 Missattiin se ainut bussi, joka menee 20min välein jiston juhlahoodseille steissiltä ja oltiin silleen oh no.  Itse synttäreillä oli todella hauskaa ja loppuillasta varsin kreisi fiilis ja baarissakin oli kuulemma ollut super kivaa, itse tosin menin kotiin nuQ koska aamulla töihin.

Vappua edeltäneenä launtaina pääsin itsekin puistoon ensikertaa tänä vuonna kirmaamaan ja jätin laittamatta peruukin pitkästä aikaa päähän ja annoin omien kutrieni hulmuta tuulessa sen mitä got2be salli. Tällä hetkellä en omista fööniä tai suoristusrautaa, joten en ole varma kuinka pian olen peruukitta uudestaan. Olivat tämän entisen asuinpaikkani kämppiksen omistusta, joten sinne jäivät.
Vappuna oltiin jälleen Koffin puistossa ja oli hieman koleaa ja kosteaa ja muisti pätkäsee puiston jälkeen.. Muistan vaan miten joku ala-asteaikainen tuttuni länsisuomen metsistä tuli detskussa bondaamaan mun kanssa tanssilatialla. Loppuyöstä jakelinkin jo DNA:tani käsipaperilla kun menin vessaan tyrehdyttämään nenäverenvuotoani, jonka alkamisen syytä en vain voi tietää. Tälläisessä kohtaa tietysti on aina edes yksi tai ehkä oli peräti kaksi nuorta naista, jotka opiskelivat sairaanhoitajiksi ja antoivat käytännön vinkkejä nenäverenvuodon tyrehdyttämiseen. Kiitän! Pian istuttiinkin jo aamukolmelta Alexin ja Sinin kanssa Eduskuntatalon edessä ja otin piilareita pois silmistä kun ragettiin maailman pahuutta.

Ja vielä twiitattua kuvaa siltä puistoiltamalta kun oli oma hius hyppyrillä. Toinen kuva vasemmalta on eiliseltä kun lähdin Sinin luokse istumaan iltaa kys. neidon syntymäpäivän merkeissä. Pelailtiin lautapelejä ja leikittiin räppäreitä ja pukuleikkejä med Alex, Heikki ja Tuomas. Tänä aamuna löysin mehupullon, jossa mainostykkinä oli 'Elä pidempään kuin ystäväsi' - ja en tiedä houkuttaako enää terveys jos kuolema on yksinäinen.... Jokatapauksessa laittelen asuntoani kuntoon ja alan pian taas kuvaamaan meikkivideoita ym. kunhan tässä työn ohessa ehdin kotiutua uuteen asuntooni.

11 comments

 1. Sulla on kyllä niin kivoja noi peruukit! ja noi piilaritkin on kyl niin siistejä, mistä niitä tilailet/ostat? =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän! Peruukit löydän ebaysta ihan vaan hakusanoin "brown wig" "blonde wig" yms ja sitte vaan otan sen sellaselta myyjältä jolla on tarpeeks hyvä feedback. Eli en edes muista keltä ne peruukit tulee mut aika varmaan Kiinasta. Tässä entryssä näkyy vaan yhet piilarit ja ne oon tilanu aikanaan täältä http://japanesecandy.net/ (kestää super kauan postituksis mut oon muuten tykänny myyjäst)

   Delete
 2. Sun nenä on täydellisin ikinä!

  ReplyDelete
 3. Hitsi kun olet kaunis! Sulla on ihanat kasvot C:

  http://totheseabelow.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Wish i had your eyes, so beautiful!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I checked your blog and you have real nice eyes too!!<3

   Delete
 5. joo komppaan muita; sulle käy minkälainen peruukki vaan!

  ReplyDelete
 6. Rawr! :) <3 x you are so pretty ^_^ have a good party tonight <3 x

  ReplyDelete