kevätt

2012/03/20

Olin Tuomaksen kanssa kevään ensimmäisellä ikkunashoppailulla, uhmasin varojeni vähyyttä ja tein pari pientä sijoitusta kevät/kesää varten. Yritän boikotoida mustaa väriä asuvalikoimissani nyt pari kuukautta. Yritän ostaa vaaleampia sävyjä kaappiin sillä mustaa väriä riittää niin pohjasävyksi että korostusväriksi jo monen kauden tarpeiksi.

Laukun kolmiulotteisilla muodoilla löysin Zarasta 25€. Ei ollut edes "näytillä" vaan jonkun perähyllyn päällä n. kahden päivän suuruisen pölykerroksen alla. Kengät ostin puoleenhintaan Helsinki10:n Topshop valikoimasta. Arvo 137€. Tuntuvat täydellisiltä jalassa. Omistan liian monta sellaista paria, jotka ennakoivat vaivaisenluita ja rakkoja, mutta jotka ovat liian ihania peittääkseen sen faktan. Jatkossa siis yritän hiukan ajatella jalkojen terveyttäkin ennen kuin ostan sen kaksi kokoa pienemmän koon kun ei isompaa oo. Paitsi jos on joku megahienokenkä.
Giveaway, Merenneitomeikki, Jotain muita meikkejä, tldr kaltainen juttu atopiasta/ihosta, kauneudenhoitotuote ostos postaus. Tulossa! Tällä hetkellä luen Jopolta lainaamaani Party Monsteria by James st. james ja yritän kerrata lukion ekan kurssin kemian kirjaa puolin ja toisin jatko-opiskelu pohdintojen että oman mielenkiinnon takia.
Bought that new bag from Zara (25€), shoes by Topshop (worth 137€ but got 50% discount). I will try my best not to buy too much black this spring/summer so that's why I started with some accessories like this to inspire me to get a powder white summer dress later. I have so many blogging ideas and try to get this thing updated soon again. Byenyan. Currently reading Party Monster by james st. james

colors come to me

2012/03/12


 Nappasin Sinin blogista tuon kuvan kun ei ole illan muita kuvia sendinyt vielä mitään kautta, mutta eiköhän tuo ollut koko illan paras kuva ja aion tehdä reviewn noin 10-20 eri ihonhoitotuotteesta, joita olen koko tämän vuoden alkupuoliskon hamstrannut. Pidempi atopia postaus olisi tarkoitus skriivaa. Giveawayn lupasin tehdä. Meikkivideoita tulee taas lähiaikoina. Totuus on kuitenkin se, että vaikka tappavia työviikkoja ei ihan hetkeen ole tiedossa niin pitäisi hakea jonnekkin opiskelemaan ja tehdä jonnekkin ehkä jotain ennakkotehtäviäkin ja ne saattavat hieman viedä omaa aikaani tässä kuussa. Klaaqun haluan kuitenkin pitää hengissä.
Pieni inspiskuva kun si oux oli mallina minikotolle. Tänä keväänä haluan värejä ja valkoista ja puuterisävyjä vihdoinkin enkä vain mustaakin mustempaa.

Pari kommenttia joihin en ole huomannut vielä vastata niin
Anonymoys: "toivoisin sellaista, että tekisit esittelyn useimmiten käyttämistäsi meikeistä, esim. tässä postauksessa esiintyineistä tuotteista. kiinnoistaisi varsinkin tuo shiseidon puuteri: mistä olet ostanut sitä, pitääkö se hyvin meikin paikallaan etc?" -
Shiseidon puuteria ostin ihan stokkalta ja rakastan sitä aivan todella paljon. Kiitos postaus ideasta, toteutan tämän ja ylistän siinä puuteria sitten yksityiskohtaisemmin!
Anonymous: "Hei, toi peruukki näyttää niin kivalta että mua alkaa kiinostaa että mistä olet saanut...
Ja jos se on ebaysta niin millä hakusanalla tai myyjä oli kuka?"
Pinkage on peruukin merkki, officialin löydät googlella ja muita jälleenmyyjiä brändin nimellä ebaysta. Peruukista avauduin näissä kommenteissa.