marinka at klaaqu.com

Get that Yoga Butt!

2014/10/24

Nyt kun lumi on maassa ja joulu kahden kuukauden päästä niin ennen kuin syödään mahamme täyteen joulusuklaata ja ruokia niin vielä ehtii pikkujoulukautta varten hieman treenaamaan ja tällä kertaa onkin sitten takapuolen ja reisien vuoro.

We already got some snow here and it's two months until christmas so better shape up to all those pre-xmas parties that your friends, office and whoever is having and you are attending. So last time we targeted your abs and this time we'll focus on the lower body, your butt.

6 comments

 1. Jännästi susta on yllättäen tullut alan-osaava ihminen. jännä juttu. Tai toisaalta olis kiva jos mainitsisit sen mistä kopioit liikkeitä? tai sitten voisit kertoa mitä lihaksia kannattaa jännittää ja puristaa tiettyjä liikkeitä tehtäessä, tai kertoa mihin vaikutus tulee. Liikkeet kannattaa tehdä hitaasti ja hallitusti jolloin vaikutus on paras. Sekä liike jota mainitset lankutukseksi, ei ole sitä ja sekin on aika vääräoppisesti tehty! Jännität liikaa selästä ja potkaiset jalat liian vauhdilla ylös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä oma stoorini: http://www.klaaqu.com/2014/09/askfm-tayttyy-jooga-kysymyksista.html
   Lankulle toinen vaihtoehto on tehdä se suorilta käsin ja tätä näkee joogassa paljon useammin, mutta kiitos vinkistä tuo on hyvä ehdotus! Joogan asanoihin pääset tustumaan mm. Yogajournalissa, josta itsekin olen osan osaamisestani ammentanut videoihini.

   Delete
 2. Videoita olisi helpompi seurata jos tekisit hieman aloittelijaystävällisemmin eli liikkeet hieman hitaammin että helpompi pysyä perässä tai näyttäisit ensin hitaasti liikkeen miten rata menee ennen kuin teet full speedillä. Samaten lämmitteletkö jotenkin ENNEN kuin aloitat? Ihan kiinnostuksella seuraan ja keep going girl !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Myönnän, että nämä kaksi uusinta videotani ovat olleet ei-niin-aloittelija -ystävällisiä kuin ne kaksi ensimmäistä, mutta kun itse aloitin kotoa käsin joogan harjoittelun niin katsoin videon ensin pikakelauksella ja sitten vasta hyppäsin matolle jos vaikutti vaikealta. En lämmittele, sillä etenkin näissä kahdessa videossani Abs ja Butt niin lämpö alkaa hyvin nopeasti kertyä kehoon jo muutenkin. Mutta hei kiitos palautteesta!!

   Delete
 3. Hirveää riuhtomista! Jooga on kiireetöntä ja liikkeet tehdään hitaasti ja hallitusti. Tätä videota seuraamalla vaan rikkoo itsensä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oletan että tällä riuhtomisella tarkoitat niitä kohtia kun tulee ne kaksi kehon uudelleen lämmittämistä, jossa uusi liike tapahtuu uloshengityksellä ja heti seuraava jo sisäänhengityksellä, eli joogan vinyasa tyylillä, mikä on paljon nopeatempoisempaa kuin perus hatha. Kasvomaskijoogani ovat niitä rauhallisemman lajin edustajia, eli jos se on mitä haet niin suosittelen niitä!

   Delete