marinka at klaaqu.com

White Halloween

2014/11/01

Päätimme Parisin ja Viivin kanssa järjestää Halloweenin tänävuonna hieman tiukemman teeman mukaan. Pukukoodi oli varsin yksinkertainen eli ainut avainsana oli, että pukeudu valkoiseen. Interiöö oli valkoinen, ruoat ja koristeet olivat valkoisia ja TV:stä pyöri vanhoja kauhu mustavalko elokuvia 30-luvulta. Vieraita oli pyydetty jättämään punaviinit kotiin ja ottamaan vain vaaleita juotavia etkoiluun. Lopulta tilan täyttivät kaikki ihanat vieraat valkoisissaan ja kaikki meni todella onnistuneesti. Itse olin pukeutunut alien prinsessaksi ja baarin jälkeen mekon pois päältä saaminen olikin ihan mukava prosessi ja tietysti illan aikana vessassa käynti oli aina oma episodinsa.
Me, Paris and Viivi decided to have a Halloween party this year with a entirely white theme! Everything was white, the interior, decorations, food and drinks and in the end all the awesome guests showed up in their white outfits. During the night, we had black and white horror movies playing on the background from the TV to fit the theme. I had decided to be a alien princess.Kurpitsa oli kaiverrettu ja spreiattu juhlaan sopivaksi ja ruoatkin olivat vain kaikkea vaaleaa ja valkoista. Marenkeja, popkornia, macaroneja, vuohenjuustolla kuorrutettua leipää. Boolina toimi mojito. Vierailta oli kielletty punaviinit ja muut värikkäät juomat sillä oltiin aivan ehdottomia tästä kokovalkoisuudesta. Anyway, onnistunut ihana ilta ja alla vielä video omasta meikistäni.
The pumpkin had been carved and then sprayed to white and the food was mainly white. Meringues, macarons, popcorn, bread with goat cheese mousse. The bunch was basically a huge mojito. Guests were told not to bring any red wines or other dark liquors with them because we absolutely wanted everything to be white. Anyway the night was amazing and here's a video of my makeup.
Ja Halloweenin kunniaksi tein myös zombie jooga videon ihan noin huumori mielessä, että tätä ei tarvitse ottaa liian tosissaan. 
Also made a Zombie yoga video for the sake of this week being all about Halloween. For fun!

Post a Comment